Soulmates

Januari 2019
Throw Back
📸The Image Way

🌿Soulmates🌿

Deze heb je nog van me tegoed. Een onvergetelijke ceremonie zomer 2019. Gisteren viel een mooie lieve referentie met deze prachtige foto in mijn mailbox! Zo lieffff.

Op één van de warmste dagen, werd afgelopen trouwseizoen op Kasteel Aerwinkel het Ja-woord gegeven. 

Alles die dag was een sprookje.
De locatie..
De zon die alles liet stralen…
Jullie als bruidspaar…
Waarbij zij met haar princessenjurk hem helemaal verblindde op ‘t moment dat ze de rode loper betrad. 

In mijn hele trouwcarriëre heb ik nog nooit meegemaakt dat liefde zo sterk kan zijn. Dat er zo’n sterke aantrekkingskracht kan zijn tussen twee mensen. Het enige wat op dat moment telde en voelbaar was. Was de liefde voor elkaar. 

Hij kwam op z’n 9e met zijn zus met zegeltjes langs de deur. Jullie werden dikke maatjes. Nee nog meer dan dat…Soulmates!
Op dat moment, beide niet wetend wat jullie nu weten.
Voor altijd met elkaar verbonden.
Een voorbeeld waaruit blijkt dat echte liefde geen grenzen kent en geen enkele berg te hoog is en geen enkel dal te diep is. Psies deze dag van jullie huwelijk, waren jullie 10 jaar bij elkaar en vonden jullie dat dit ‘t moment was om jullie liefde aan elkaar te gaan bevestigen met een ja-woord. 

Veel om dankbaar voor te zijn.  Het omgaan met momenten van onzekerheid. De eenzaamheid die jullie in periodes hebben gevoeld en jullie ook ongetwijfeld dichter bij elkaar heeft gebracht. 
Tot de ontdekking komend dat niets vanzelfsprekend is.
Dan is er alleen liefde die op dat moment telt. Lieve V&J dank je wel dat ik hier getuige van mocht zijn en jullie liefde mocht bevestigen. Dat jullie liefde mag blijven stralen.                          

Liefs Ingrid❤️.