Wie ben ik

Spontaan, gedreven, enthousiast, creatief, veel humor en een echte Bourgondiër.
Dat ben ik: Ingrid van den Hombergh!  Een mensen-mens, dit is mijn kracht.

Naast mijn job als zelfstandig trouwambtenaar ben ik werkzaam bij de gemeente Roerdalen. Ik ben getrouwd met Kees, mijn motivator achter ‘Samen-Trouwen’. We hebben twee prachtige kinderen, een zoon en een dochter: Daan en Lieke. Onze Two specials!   Zij zijn dagelijks mijn spiegel. Van hun nuchtere kijk en de wijze waarop zij in het leven staan leer ik iedere keer weer.

 

Mijn Passie

Jullie liefde vertalen naar een mooi verhaal is het allerleukste om te doen. Ik leg mijn gevoel en passie in dit verhaal waardoor de ceremonie ook écht jullie feestje wordt. Origineel, met een lach en een traan, met oog voor details en met een portie creativiteit. Dit doe ik samen met jullie.

De bruisende energie van twee geliefden geeft mij telkens weer een boost, waardoor mijn hartje sneller gaat slaan. Ieder huwelijk is uniek en dat maakt mijn werk zo speciaal waardoor ieder moment van “JA” zeggen voor mij spannend en nieuw blijft.

Ik zou het super vinden om samen met jullie als bruidspaar alle wensen en ideeën voor te bereiden en vorm te geven, zodat op het moment van jullie JA-woord alles past: het officiële tintje, de humor, de anekdotes, die lach en die traan, kortom jullie levensverhaal waarvan jullie en jullie gasten achteraf zullen zeggen:

“we hebben samen de mooiste dag van ons leven beleefd”. 


Dr. Biermansstraat 17 - 6075 AR Herkenbosch
Tel. 06 10605364 - info@samen-trouwen.nl

BronvermeldingPrivacy policy | Cookies

Copyright 2017 Samen Trouwen | All Rights Reserved | Powered by Innovit webdesign