Zelfstandig trouwambtenaar

In de gemeente Roerdalen ben ik benoemd als trouwambtenaar, Ambtenaar van de Burgerlijk Stand (ABS), en mag rechtsgeldig huwelijken voltrekken overal in Nederland. Daarnaast ben ik als zelfstandig trouwambtenaar, Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS), actief onder de naam “Samen-Trouwen”.

Trouwen in  gemeente Roerdalen
Trouwen jullie in de gemeente Roerdalen en willen graag dat ik jullie trouw? Dat kan! Geef dit aan bij de aanmelding van jullie voorgenomen huwelijk (voorheen ondertrouw). Dit gaat digitaal via de website van de gemeente Roerdalen. De gemeente bekijkt dan of ik beschikbaar ben. Het is echter geen garantie dat ik jullie huwelijk kan sluiten. Wanneer ik jullie huwelijk mag sluiten gaat dit volgens de regels van de gemeente.

Trouwen door Samen Trouwen

Willen jullie je huwelijksceremonie helemaal naar eigen wens invullen, hoe, waar en wanneer,  dan  gaan we samen aan de slag om er een onvergetelijk feest van te maken. Alle vragen, wensen en gevoelens worden meegenomen. Aan mij de eer en de uitdaging om dit alles te vertalen naar een  persoonlijk verhaal dat jullie en de gasten in het hart raakt.

Wat is er fijner dan je eigen trouwambtenaar op jullie huwelijksdag. De trouwceremonie is hét mooiste en persoonlijkste moment van jullie trouwdag. Trouwen is hét hoogtepunt en tijdens de ceremonie moeten de vonken er vanaf spatten. Op het moment dat jullie elkaar de liefde verklaren past geen standaardspeech. Het is júllie moment en alles moet samenvallen. Geluk, passie, humor en emotie maar vooral jullie liefde voor elkaar. Kijk hier voor meer info en mijn werkwijze van “Samen-Trouwen”.


Dr. Biermansstraat 17 - 6075 AR Herkenbosch
Tel. 06 10605364 - info@samen-trouwen.nl

BronvermeldingPrivacy policy | Cookies

Copyright 2017 Samen Trouwen | All Rights Reserved | Powered by Innovit webdesign