In dromen en liefde is niets onmogelijk

Jullie hebben besloten om te kiezen voor een huwelijksceremonie. Geen standaard speech maar een persoonlijk verhaal waar jullie en de gasten nog lang van blijven genieten.

Voor mij is het iedere keer weer een feest om me te mogen inleven in de ceremonie. We starten met een vrijblijvend gesprek waarin we kennis met elkaar maken. Het is heel belangrijk dat we elkaar goed aanvoelen.

Na dit gesprek hebben we al een globaal beeld hoe de ceremonie eruit gaat zien. Om jullie trouwmoment extra speciaal te maken ga ik jullie vragen voor input van naasten, familie en vrienden.

Ik ga voor maatwerk en daarom jullie overstelpen met vragen om een goed beeld te krijgen van wie jullie zijn, wat jullie bezighoudt en vooral wat de wensen zijn, wat belangrijk is zodat ik daar rekening mee kan houden. Zijn er bijzondere gebeurtenissen, verhalen bij die ik zeker niet mag vergeten te benoemen.

Alle input geeft mij inspiratie. Ik stort me vol overgave op de speech. Ieder detail dat tijdens onze gesprekken is verteld zal ik meenemen en verwerk ik tot jullie verhaal. We blijven gedurende dit proces in contact met elkaar.

Neem contact met me op voor een eerste vrijblijvende kennismaking. Kiezen jullie vervolgens voor “Samen-Trouwen” dan maak ik een passende offerte.

Het is mijn uitdaging om jullie droom werkelijkheid te maken.

Persoonlijk en samen is mijn motto!


Dr. Biermansstraat 17 - 6075 AR Herkenbosch
Tel. 06 10605364 - info@samen-trouwen.nl

BronvermeldingPrivacy policy | Cookies

Copyright 2017 Samen Trouwen | All Rights Reserved | Powered by Innovit webdesign