Anneke & Kevin
11 juni 2020
Fotograaf: Erwin Deckers
Gemeentehuis Roermond

Na even googlen wisten we het meteen: Ingrid wordt het! Wat zijn we blij dat we voor jou als trouwambtenaar hebben gekozen.

Nadat we individueel ons verhaal naar je toe hadden gemaild hebben we nog  (gezien de coronaperikelen) een heel leuk kennismakingsgesprek gehad via videocall.

Wat wist jij tijdens de trouwceremonie ons verhaal leuk te vertellen.
Van tevoren zaten we in de file door alle wegwerkzaamheden, Als we maar niet te laat komen dat was wat ons alleen nog maar bezighield…..het was even stressen, we hebben in de tussentijd samen gebeld. Maar jij bleef rustig. Onze stress was helemaal weg toen je met de ceremonie begon. Jij stelde ons allemaal zo gerust en maakte er een onvergetelijke ceremonie van! 

Er was humor en soms was het ook wel onroerend. Er vielen hier en daar traantjes, dat laat zien dat jij het zo mooi kan vertellen en ons verhaal zo mooi kan overbrengen. We waren met een select groepje en het was zo leuk hoe je iedereen bij het verhaal betrok.

Iedereen was heel erg over je te spreken!  

 

Als we eraan terugdenken krijgen we meteen een glimlach op ons gezicht! Bedankt Ingrid, onze trouwdag zullen we nooit vergeten en mede dankzij uw mooie toespraak!