Fotograaf: Janou Photography

Trouwen met kinderen erbij!

Hoe mooi is het als je samen als gezin, met je kinderen, kunt trouwen. Samen als gezin de liefde vieren. Kinderen geven net dat extra tintje spontaniteit. Samen kijken jullie vol trots terug op hun bijdrage!

Kinderen zorgen voor een vertederende en tegelijkertijd humorvolle noot. Door hen de trouwringen aan te laten bieden, bezegeld met een bellenblaas moment. Misschien richten ze een woordje tot jullie en tekenen ze de kinderakte. Het kan ook zijn dat ze het geweldig vinden om samen met mij de ceremonie te doen. Kan, niets is te gek!

Alleen het dragen van het bruidsboeket kan al voldoende zijn. Sta versteld hoe goed ze de rol oppakken op jullie belangrijkste moment. En geloof mij, het maakt niet uit hoe oud ze zijn, ook pubers vinden het leuk om actief een bijdrage te leveren aan jullie huwelijk.

Trouwen in het buitenland

Een droom wordt werkelijkheid, trouwen op een landgoed in Italië, aan een lange tafel in een wijngaard in de Toscane……hoe relaxed is dat? Of op het strand waar jullie je eerste buitenlandse vakantie samen hebben beleefd. Een perfecte zonsondergang in een mooie omgeving met pleintjes en romantische steegjes maakt trouwen in ’t buitenland bijzonder.

Neem vrijblijvend contact met me op. Ik droom graag met jullie mee om deze uiteindelijk werkelijkheid te laten worden. Samen maken we de buitenlandse ceremonie tot een onvergetelijk feest.

Vier de liefde elke dag

Fotograaf: Jessica Photography