Een droom wordt werkelijkheid. Trouwen op een landgoed in Italië, aan een lange tafel in een wijngaard in de Toscane……hoe relaxed is dat? Of op het strand waar jullie je eerste buitenlandse vakantie samen hebben beleefd. Maar dan nu voor jullie eigen trouwceremonie.

Ik ga graag met jullie droom aan de slag en maak de huwelijksceremonie naar jullie eigen ideeën en wensen. Samen maken we de ceremonie tot een onvergetelijk feest.

Neem vrijblijvend contact met me op. Ik droom graag met jullie mee om deze uiteindelijk werkelijkheid te laten worden.

Trouwen in het buitenland

Samen trouwen met kinderen

Klein of groot jong of oud, iedereen kan een rol krijgen tijdens jullie ceremonie, ook kinderen. Zij zorgen vaak voor een vertederende en tegelijkertijd humorvolle noot. Door de trouwringen aan te bieden, of bezegelen met een bellenblaas. Wellicht willen ze een woordje tot jullie spreken of de kinderakte tekenen. Mag hoor, niks is te gek!

Kinderen geven net dat extra tintje spontaniteit. Met “Samen-Trouwen” maken we hier een onvergetelijk moment van!

Als zelfstandig trouwambtenaar trouw ik jullie graag op de gedroomde locatie. Thuis in de tuin, of op een dierbare plek met mooie herinneringen of op blote voeten op het strand. Alles kan, ook op locaties die niet zijn niet aangewezen als trouwlocatie.

Eerst voltrekken jullie het wettelijk huwelijk (gratis op sommige dagen) bij de gemeente om vervolgens te kiezen voor een ceremonieel huwelijk op de locatie naar jullie keuze. Mijn rol is dan die van ceremoniemeester.

Jullie liefde bevestigen op een door jullie gekozen droomlocatie maken we samen waar

Locaties


Dr. Biermansstraat 17 - 6075 AR Herkenbosch
Tel. 06 10605364 - info@samen-trouwen.nl

BronvermeldingPrivacy policy | Cookies

Copyright 2017 Samen Trouwen | All Rights Reserved | Powered by Innovit webdesign