A wedding to remember

24 maart 2019
Kasteel Limbricht
📸Stefan Sanders

🌿A wedding to remember🌿

Yep! Het trouwseizoen voor 2019 is gestart. Heerlijk!

 Ik zit er weer middenin en met “Samen-Trouwen” kan ik alweer terugkijken op twee mooie ceremonies. 

Alle ceremonies zijn uniek en speciaal maar zoals met zo veel in het leven, zijn er altijd je favorieten.

Mijn eerste ceremonie deed me dan ook terugdenken aan de aller …aller …allereerste ceremonie van het afgelopen seizoen bij Kasteel Limbricht. De ceremonie van A&F: Samen met Dreamy Wedding  en top fotograaf Stefan Sanders is deze ceremonie een mooie herrinnering geworden.

Die dag goot het, het was werkelijk één en al regen…..niet zomaar een druppel.. nee “stort” regen. Maar dat mocht de pret niet drukken en de liefde spatte eraf!

Hij de nuchtere, praktische Hollander en zij uit Limburg en toch niet helemaal zo down to earth.Samen veel verre reizen gemaakt (waarbij ze dankzij F zijn koppigheid ook wel eens apart van elkaar naar huis hebben moeten vliegen); Hij uit het diepst van zijn hart aangeeft dat hij hoopt dat ze als paar voor de toekomst elkaar dagelijks aan het lachen blijven maken. Hij met mijn slechte grappen,zij met haar veel betere grappen. Of met haar onhandigheid als zij weer eens tegen een deurpost oploopt. 

En hij dan eindigd met de volgende mooie woorden:” Met jou hoop ik samen oud te kunnen worden, zodat we tegen die tijd, net als nu, met een glaasje tokkelroom in onze hand en als het ons gegund is, een aantal rondrennende roodharige kinderen en kleinkinderen, we elkaar nog steeds verliefd aan kijken en genieten van het leven”. 

Lieve A&F, Het jaar is omgevlogen en wens jullie nog heel veel liefde en geluk samen toe.

Liefs Ingrid❤️