Ruud en Janine
18 juni 2016
Fotograaf: Rudy Stevens

18 juni 2016, onze trouwdag. Een dag waar je lang naar uitkijkt. En waar ook veel planning aan vooraf gaat. Veel geregel en veel dingen waar je aan moet denken. Zo begon het ook bij ons. Om te trouwen voor de gemeente heb je echter een BABS nodig, en die mag je zelf kiezen. Ja hoe weet ik nu welke van deze personen ik moet kiezen, ik ken deze personen helemaal niet.….  Wat is er nu leuker als een eigen BABS

We hebben een afspraak gemaakt en Ingrid kwam op de koffie en heeft gezellig met ons samen verteld. Op een leuke en spontane manier hebben wij een leuk gesprek gevoerd.  Dit blijkt achteraf een schot in de roos.

Alle informatie is verwerkt in een erg leuk en humoristisch verhaal op 18juni 2016, deze manier past erg goed bij ons. Helaas waren er ook personen die deze dag niet met ons konden meemaken, hier stonden wij op een hele mooie wijze even bij stil. De manier waarop ze dat heeft vormgegeven was precies zoals wij het hadden aangegeven en hier waren wij heel blij mee.  Ook was er ruimte van andere personen om een woordje te doen en het officiële gedeelte was zo verwerkt in het verhaal dat het helemaal niet opviel.  Ook het  ‘zegenen’ van onze ringen door ons neefje en nichtje vonden wij heel bijzonder en zorgde voor een lach op ieders gezicht. 

We hebben veel gelachen en vooral heel veel genoten. Het was een heerlijk luchtig en leuk begin van onze trouwdag. Een dag om nooit meer te vergeten mede mogelijk gemaakt door een BABS die het voor ons extra speciaals heeft gemaakt ,vooral op een manier die bij haarzelf past.  Wij waren erg blij met Ingrid en kunnen haar alleen maar aanraden aan iedereen die ook zo’n  mooie dag wilt beleven als wij hebben gedaan op 18 juni 2016. 

Groet Ruud & Janine