Plastic Fantastic

April 2019
Huwelijk in ‘t on-echt!
📸Sjurlie Fotografie

🌿Plastic Fantastic🌿

Vanaf maart al een bijzondere hele bijzonder roerige tijd 

Maar deze week in april was wel speciaal! 

We hebben het vastgelegd in een super gave film voor Trouwow  gefilmd door Timo en Kay!
Gefilmd door Timo en Kay evenementenvideograaf: https://timoandkay.com/
Een Barbie en Ken in de vorm van etalagepoppen in het “onecht” mogen verbinden. 

Wat een week geleden als een grap ontstond is werkelijkheid geworden. Blijkt maar weer dat je altijd vast moet houden aan je dromen. Het was hard werken want we hebben gewerkt volgens de richtlijnen van het RIVM. 1,5 mtr afstand maar ook mét handschoen en mondkapje. Hard werken omdat die twee geliefden niet erg flexibel zijn in hun doen en laten. Het aankleden van de bruidskleding had nog wel wat voeten in aarde. Timo & Kay hebben deze hilarische beelden op film vastgelegd. Hiervan later meer. Maar ook dingen waar we niet bij stil hebben gestaan. Zitten bij de ceremonie.. Jammer dan. Het ontkoppelen van het lijf en benen was noodzaak wilde we alles goed op de foto krijgen. Tja het oog wil ook wat. Hahahaa. Maar ik moet je bekennen dat ik het ook tegelijkertijd erg confronterend vond. Een hele dag werken met een mondkapje en handschoenen. Ontsmettingsgel wordt zo vaak gebruikt zoals je normaal ook je parfum bijwerkt. Echt wel een moment om even bij stil te staan. De ceremonie waarbij mijn verhaal verteld wordt via een mondkapje.. met meteen mijn gedachte…is dit de toekomst? Ik had ook netjes lippenstift op..want diegene die mij kennen weten dat ik niet de deur uit ga zonder mijn lippenstift… maar vroeg me nu tegelijkertijd af, waarom ik me deze op mijn lippen had gedaan…want zichtbaar was ie niet.  

Maar we hebben genoten, en tevens het gevoel dat we toch op deze manier iets hebben bijgedragen aan deze bizarre tijd waar iedere ondernemer het niet altijd even gemakkelijk heeft. Dus laten we ondanks de indruk die het bij een ieder van ons heeft achter gelaten, hier vooral de lol van inzien.  

Samen met zijn allen hopen we dat het tij gauw gaat keren. En samen een keer zonder mondkapje, handschoenen enz. kunnen toosten op het geluk en het leven. 

Tot dan! Blijf gezond en houd vast aan je dromen!! 

Liefs Ingrid♥️