Special

10 april 2019
Roermond
📸Sjurlie Fotografie

🌿Special🌿

Heel speciaal als je eigen zoon een partnerschap aangaat. Wat mag ik boffen met zo’n super leuke lieve intelligente allergrappigste mooie schoondochter! 

Als ambassadeur van liefde mocht ik dit keer eens aan de andere kant van de tafel zitten. En ik kan je vertellen….dat is niet gewoon speciaal maar dat is super speciaal. En geloof me, je zit op dat monent met een hoop gevoelens in je buik. Mijn kriebels vlogen alle kanten op. Mijn hart maakte een sprongetje toen ze beiden bevestigden dat ze samen een partnerschap wilden aangaan en zij iedereen wist te verrassen door niet het ja-woord uit te spreken. Maar met haar allerliefste zachte stem uitsprak dat ze dat éne woordje… dat zó belangrijke woord, het ja-woord, pas gaat uitspreken als ze écht gaan trouwen. Hoe mooi is dat! Dat je met beiden benen op de grond staat, weten wat je wil, bewust ergens voor kiezen, samen al een heel pad doorlopen op een jonge leeftijd en ik kan je vertellen dat was niet ‘t makkelijkste pad. En dan van elkaar weten dat dat “hele mooie” dat speciale… dát ja-woord… dat dat nog een keer gaat komen. 

Lieve lieverds ik heb genoten van het moment, van deze gewéldige dag, van jullie liefde, die ik zittend op mijn stoel naast jullie tót in mijn tenen heb gevoeld. Maarrrrrr…. vooral genoten van jullie samen. Van jullie als persoon. Super speciaal om als ouder hier getuigen van te mogen zijn. Trots dat ik dit met mijn handtekening heb mogen bevestigen. Maar vooral trots op deze twee mooie mensen. Lieve lieverds, blijf jezelf! Samen kunnen jullie de hele wereld aan! 

Liefs Ingrid (hier als Mama ❤️)