Iinda en Leon
14 Mei 2017

We kenden Ingrid als trouwambtenaar en het leek ons een mooie gedachte om door haar  in het dialect getrouwd te worden. We hebben ons verzoek ingediend bij de gemeente en onze voorkeur van een eigen trouwambtenaar aangegeven. En ja zij kon ons gelukkig trouwen.

Wij waren die dag van de ceremonie ook heel blij met haar. Ter voorbereiding voor informatie in te winnen voor jouw verhaal is zij een avond bij ons thuis geweest. Dit was buiten dat ze voor het verhaal van de ceremonie kwam een heel gezellige avond met veel persoonlijke verhalen. Prachtig hoe ze alle verhalen van die avond heeft vertaald in een persoonlijk en ongedwongen verhaal. Letterlijk met een lach en een traan. We hadden ons geen betere trouwambtenaar kunnen wensen. Dit was in één woord geweldig! Verder hebben we gemerkt dat ze een trouwambtenaar is die zich niet uit het veld laat slaan. Dat bleek toen we hoorden dat ze vooraf aan de ceremonie een auto ongeluk hebt gehad hier was tijdens de ceremonie niets van was te merken.

Je bent een topper!

Na zoveel jaar kijken we geregeld terug op de mooiste dag van ons leven waarbij wij ons de ceremonie als speciaal moment zullen heugen,  daar heb jij deel van uitgemaakt.

Ingrid nogmaals heel erg bedankt hiervoor!