Oprechte Liefde

20 april 2019
Kasteel Daelenbroeck
📸Janou Photography

🌿Oprechte Liefde🌿

Een ceremonie van de bloedhete zomer 2019 ….. om nog even in te verzinken….Een ceremonie, die gevierd wordt op een magische plek, die alles had: liefde, magie, bewondering, emoties, geluk maar ook gemis….  

Als je als trouwambtenaar dicht bij je bruidspaar staat dat voelt als vriendschap…. je ziet dat twee mensen in de kracht van hun liefde elkaar op een vertederende mooi manier trouw beloven, uitgesproken wordt, wat vaak onuitgesproken blijft, je voelt dat de band tussen hun zó sterk is dat ze tastbaar wordt en het effect krijgt dat hét je kan verrassen….. tja…dan wordt óók “ik” in momenten geraakt. 

Van zo’n 250 woorden die hij aan haar beloofde.. hier een héél klein tipje van de sluier….!

…….”Ik beloof dat ik voor je zal blijven kiezen bij elke ruzie, bij elke verleiding, bij elke bocht en hobbel op ons pad die ons samenzijn zal bemoeilijken. Ik zal voor je kiezen met de zekerheid die ik voelde sinds de allereerste keer dat ik je zag, want jij was een bewuste keuze en het is er een die ik zal blijven maken totdat mijn hart ermee ophoudt”……….

Ik geloof in ….. de kracht van geluk vieren….. !

IK GELOOF IN J&J ❤️

Liefs Ingrid