Wat als….

Juli 2019
At Home….

🌿Wat als….🌿

WAT als je als trouwambtenaar ‘s ochtends wakker wordt en voelt dat ‘t dit keer echt niet gaat… “stop” dacht ik.. 

WAT… als je weet dat je zometeen die ceremonie hebt… 

WAT .. als je voelt dat je hoofd 10 x zwaarder voelt dan gisterenavond voordat je naar bed ging…. 

WAT .. als je dan ook nog merkt dat je keel meer op schuurpapier lijkt dan dat daar zometeen een mooi verhaal uit moet komen… 

WAT doet dit met mij….ik kan je zeggen… Het werd stil vanochtend… heel stil. Het werden handgebaren.. briefjes. Maar ook een hoop thee en honing en gember een ibuprofennetje “ook zo’n paardenmiddel” ….. Tráchitol en natuurlijk ook strepsel want dat verzacht de keel. Alles wat ik in huis had en las wat kon helpen heb ik naar binnen gewerkt! Maar sinds een uurtje voel ik me enigzins wat beter. Mijn hete thee en strepsel zijn op dit moment mijn beste vriendje. 

WAT een feit is, is dat ik daar zometeen sta! Fris en fruitig! Met een laagje meer make-up: meer mens! Niet te vergeten mijn rode lipstick ….Want laten we eerlijk zijn: iemand mogen trouwen is het allerleukste om te doen!

Liefs Ingrid❤️